Hostel BCN Port

Naar Barcelona gaan is zeker een aanrader. Het is een uitstekende stad waar u van alles kunt doen. U kunt naar de prachtige bezienswaardigheden zoals het Park Güell van de bekende architect en kunstenaar: Antoni Gaudí. Hij heeft veel kunstwerken gemaakt in zijn leven en dat geeft Barcelona een geweldige uitstraling met een rijke geschiedenis. Ook kunt u op vele plekken uit gaan in de stad omdat er veel plekken zijn waar het uitgaan een goede ervaring geeft. Tevens zijn er genoeg winkelstraten om een hele dag te kunnen winkelen. Barcelona staat tevens bekend om de winkelstraten. Barcelona is dus een geweldige stad om een weekend Barcelona te boeken of om een stedentrip door Barcelona te nemen. Maar als u in Barcelona bent moet u natuurlijk wel een slaapplaats boeken waar u heerlijk kunt overnachten in deze geweldige stad.

Hostel BCN port Barcelona

Boek hier uw stedentrip Barcelona!

De omgeving en bezienswaardigheden

Als u een gezellige slaapplaats zoekt voor een scherpe prijs dan kunt u het beste gaan voor hostels. Het hostel BCN Port is een uitstekend hostel waar het altijd netjes en gezellig is. Het personeel is er vriendelijk die u graag wilt helpen als er problemen zijn, de service is dus fantastisch. Tevens is het eten en drinken wat het personeel klaarmaakt uitstekend en geeft het u dus genoeg energie voor de dag. Ook heeft dit hostel onderin het gebouw geweldige restaurants om gezellig te kunnen eten. Dit hostel heeft een geweldige ligging om in de omgeving uit te gaan. Een toplocatie in het bruisende Barcelona, zeker een aanrader. De omgeving van het hostel is fantastisch. Er is van alles te doen en het geeft u een korte loopafstand voor lekkere restaurants en plekken om gezellig uit te gaan. Het bekende La Ramblas is dichtbij met een loopafstand van 300 meter en geeft u een fantastische plek om uit te gaan of om doorheen te lopen. Ook heeft La Ramblas genoeg prachtige bezienswaardigheden. Door de scherpe prijzen van hostels en de locatie van dit hostel raden wij het zeker aan om te boeken. Het is perfect voor mensen die een stedentrip nemen door Barcelona en graag een slaapplek willen. Ook is het geen probleem om laat terug te komen tijdens het uitgaan omdat u 24 uur per dag naar binnen en buiten kunt lopen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in de buurt die het waard zijn om te zien, denk maar aan het prachtige Palau Güell gebouw of het mooie La Fontena. Dichtbij het hostel is een museum genaamd het Maritiem Museum. Dit is een interactief museum over de scheepbouw van de 13e tot en met de 18e eeuw. Ook gaat het over de geschiedenis van scheepsvaart. Net als het hostel ligt het museum dichtbij de oude haven van Barcelona genaamd Port Vell. Port Vell is het oudste gedeelte van de haven van Barcelona en is totaal gerenoveerd als onderdeel van een stadsvernieuwing voorafgaand aan de Olympische Zomerspelen in 1992. Het moest zeker gerenoveerd worden omdat het ervoor een gevallen gebied was met fabrieken, pakhuizen en rangeerterreinen.

 

Het hostel boeken

Als u graag een weekend Barcelona wilt boeken of u gaat met een stedentrip naar Barcelona dan raden we dit hostel zeker aan. Omdat het een hostel is zijn de prijzen relatief goedkoper. De service van het hostel is uitstekend, iedereen is netjes en het is netjes verzorgt waardoor het u een goede ervaring geeft. In de omgeving is genoeg te doen om een geweldige tijd te hebben omdat alles op loopafstand is zoals de oude haven, het strand, nachtclubs, restaurants en ga zo maar door. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden. Samen met de La Ramblas op loopafstand is dit hostel een aanrader om te boeken. Er zijn veel vakantiedeals voor dit hostel waardoor u altijd voor een scherpe dit hostel kunt boeken. Als u graag naar Barcelona wilt voor een weekend of voor een stedentrip dan kunt u dit hostel boeken!