Vervoer naar Barcelona

U kunt op diverse manieren naar Barcelona toe gaan. Zo is het mogelijk om voor een stedentrip Barcelona het vliegtuig te kiezen als vervoersmiddel maar u kunt ook met de trein of bus naar Barcelona. Wij zorgen ervoor dat u weet wat de beste keuze is en bij welke aanbieder u dit het beste kunt boeken. Barcelona is één van de steden waar iedereen wel een keertje moet zijn geweest, het heeft dan ook prachtige bezienswaardigheden die wereldberoemd zijn. Denk maar aan de onvergetelijke kunstwerken die de bekende architect en kunstenaar Antoni Gaudí door zijn leven heen heeft gemaakt. Bijvoorbeeld zijn prachtige kerk de Sagrada Familia of u kunt naar het prachtige park genaamd Park Güell ook van Gaudí. Dit is allemaal zeker een bezoekje waard. Er zijn nog veel meer dingen te doen in Barcelona zoals een bezoekje brengen aan het grootste aquarium van Europa; L’Aquarium. Samen met het fantastische openbare vervoer kunt u er zeker van zijn dat u een fantastische ervaring krijgt in Barcelona.

La Ramblas

Boek hier uw goedkope stedentrip naar Barcelona

Weekend Barcelona | Boekt u hier!

Het is dus zeker een weekend Barcelona waard of een stedentrip door Barcelona. Maar hoe komt u nou Barcelona? Er zijn veel manieren om in Barcelona te komen. Omdat er zoveel manieren zijn hoe u in Barcelona kunt komen hebben we de verschillende manieren op een rijtje gezet. Simpelweg kunt u gebruik maken van het vliegtuig via Schiphol of u kunt met de trein gaan. U kunt ook met de bus reizen of u kunt zelf naar Barcelona toe rijden met de auto. Het ligt er natuurlijk aan wat u precies fijn vindt, met wie u naar Barcelona gaat en of u er snel wilt zijn. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag een toeristische route naar Barcelona wilt nemen.

Reizen naar de wereldstad

Zoals we al zeiden zijn er een paar mogelijkheden om naar Barcelona te gaan. Ook al gaat u er naar de stad voor een weekend Barcelona of voor een stedentrip, deze manieren moeten gerust kunnen werken. Een van de manieren om naar Barcelona te gaan is om met de trein te gaan. De trein is een goede manier om naar Barcelona te gaan omdat het relatief goedkoop is en u komt snel in prachtige grote steden zoals Parijs. U zou in Parijs een pauze kunnen nemen, aangezien het een prachtige en bekende stad is, en kunt u hier een leuke tijd krijgen. Er is veel te doen in Parijs, maar u kunt natuurlijk ook gewoon gelijk door rijden. Om met de bus naar Barcelona te gaan is financieel gezien de beste keuze. Het is de goedkoopste manier om te reizen naar de stad voor uw weekend Barcelona, maar kost wel de meeste tijd met een gemiddelde reistijd van 20 uur. U zou ook nog met de auto naar Barcelona kunnen. Hierdoor kunt u tussendoor uw eigen bestemmingen bepalen en er zijn tussendoor genoeg bezienswaardigheden te bezoeken wanneer u naar Barcelona reist.

Vliegen naar Barcelona

Wij vinden dat reizen met de auto, trein of bus heel erg langzaam gaat. Natuurlijk kost het niet veel geld, maar het kost wel veel tijd. Als u op de snelste manier naar Barcelona wilt reizen, kunt u het beste gaan vliegtuig. Er zijn vele soorten manieren om naar Barcelona te gaan, maar wij vinden het vliegtuig toch wel de beste manier om te reizen omdat wij het verschil tussen 2 uur en 20 reizen zo groot vinden. Er zijn diverse soorten vliegmaatschappijen waar u mee kunt vliegen om in de stad te komen voor uw weken Barcelona of uw stedentrip. U kunt vanaf het vliegveld Schiphol in Amsterdam of vanaf het vliegveld in Eindhoven vertrekken. Als u dan eenmaal aankomt bij het vliegveld dan kunt u eigenlijk gelijk al de stad in met de dichtstbijzijnde metro. Als u een Hola BCN! kaart heeft besteld dan kunt u voor minimaal 2 dagen lang onbeperkt gebruik maken van het openbare vervoer in Barcelona. Het ligt er natuurlijk aan welk kaartje u precies heeft besteld. Perfect voor wanneer u een weekend Barcelona heeft geboekt of met een stedentrip door Barcelona gaat.