Barcelona verkennen met hop-on-hop-off bus

De Hop-on-hop-off bus is een perfect vervoersmiddel om de stad te verkennen tijdens uw vakantie in Barcelona. Met deze dubbeldekker die een open dak heeft rijdt u vrijwel langs alle bezienswaardigheden die u tijdens uw vakantie in Barcelona gezien moet hebben. Met een ticket voor een hop-on-hop-off bus kunt u zo vaak als u wilt in-, over-, en uitstappen. Voor sommige mensen kan zo’n bustour tijdens uw stedentrip in Barcelona een beetje onpersoonlijk overkomen. Echter is het een superhandige manier om zo veel mogelijk van de stad Barcelona te zien. Tijdens deze rondreis door Barcelona met een hop-on-hop-off bus haalt u het maximale uit uw vakantie in Barcelona. De hop-on-hop-off bus is een van de meest gebruikte attracties voor vakantiegangers in de populaire stad Barcelona.

Boek hier uw goedkope stedentrip Barcelona

Barcelona verkennen

Er zijn nog vele andere manieren om de stad te verkennen en ontdekken tijdens uw stedentrip in Barcelona maar dit is toch wel de meest snelle manier. Tijdens een bustour op een hop-on-hop-off bus ziet u zoveel in een korte tijd van de stad Barcelona tijdens uw vakantie. De hop-on-hop-off bus in Barcelona is een prachtig en super praktisch vervoersmiddel om de stad tijdens uw stedentrip of weekendje weg in Barcelona te verkennen. Een hop-on-hop-off bus is het perfecte vervoersmiddel als u een weekendje weg bent naar Barcelona, zo kunt u in een zo kort mogelijke tijd alle hoogtepunten van de stad bezoeken en bekijken. Er zijn verschillende routes die u kunt nemen op een hop-on-hop-off bus tijdens uw weekend in Barcelona. Zo is er een ‘oost route’ en een ‘west route’ deze routes leiden u langs verschillende highlights in de prachtige stad Barcelona tijdens uw stedentrip waaronder Casa Batlló en de Sagrada Familia.

De voordelen van een hop-on-hop-off bus

Een voordeel is natuurlijk dat een hop-on-hop-off bus u langs alle highlights in Barcelona kan brengen tijdens uw vakantie in een zeer korte tijd, dit is erg handig wanneer u in Barcelona bent voor een weekendje weg. Het is daarbij ook nog eens een geweldige optie voor vakantiegangers die voor de eerste keer in de stad Barcelona zijn en de stad willen verkennen. U verkent de stad Barcelona namelijk in een mum van tijd tijdens uw hop-on-hop-off bustour. Wanneer u bang bent voor overvolle metro’s en/of bussen in een stad als Barcelona tijdens uw weekend weg is een hop-on-hop-off bus de perfecte oplossing. U kunt overal waar u maar wilt instappen en de bussen zijn niet overvol. De bussen van hop-on-hop-off tours rijden iedere dag door de stad van ’s ochtends tot ’s avonds laat, hierdoor is de hop-on-hop-off bus een zeer geschikt vervoersmiddel tijdens uw stedentrip in Barcelona. U kunt uzelf de hele dag door verplaatsen om verschillende highlights in een de stad te bezoeken, ook het opstappen is erg gemakkelijk. Bij bijna iedere bijzondere bezienswaardigheid is namelijk wel een op- en afstapplaats van de hop-on-hop-off bus. De hop-on-hop-off bussen zijn van alle gemakken voorzien tijdens uw goedkope stedentrip Barcelona. De bussen zijn tijdens uw stedentrip in Barcelona voorzien van oordopjes en een audiogids, de audiogids vertelt u van alles over de stad Barcelona en stoppen bij de meest belangrijke bezienswaardigheden, u kunt dan even uitstappen of luisteren naar de audiogids die u van alles verteld over één van de vele bijzondere highlights tijdens uw stedentrip Barcelona. Wanneer u de oordopjes in de audiogids plugt wijst het vanzelf hoe u uw eigen taal selecteert en op welk volume u de informatie wilt laten binnenkomen. De informatie van de audiogids op de hop-on-hop-off bus is fijn, hij is niet te langdradig en de audiogids geeft leuke feitjes over de stad Barcelona tijdens uw vakantie.

Tickets kopen voor de hop-on-hop-off bus in Barcelona

In het hoogseizoen tijdens uw vakantie in Barcelona kan het af en toe ontzettend druk zijn, daarom is het verstandig om uw tickets vooraf online te kopen, zo hoeft u niet meer in de rij te staan bij een kassa. Er zijn verschillende tickets te koop bij twee verschillende partijen die u tijdens uw vakantie in Barcelona door de stad kunnen leiden. Deze bustours hebben verschillende routes, lees uzelf daarom voor uw vakantie in Barcelona goed in over de routes en kies dan ook de route die u het meest aanspreekt. Het is verstandig om uw ticket ofwel toegangsbewijs vooraf uit te printen en mee te nemen, zo heeft u hem altijd bij de hand tijdens uw weekend in Barcelona. Zorg dat u de twee aanbieders van het reizen op een hop-on-hop-off bus goed onderscheid, de Bus Turistic is blauw en heeft een logo van een oog met Barcelona; de City Tour Barcelona bus heeft een rode kleur. De bussen vertrekken meestal tussen 9.00 uur en 9.30 vanaf verschillende haltes in de zomer en rijden dan ook door tot ongeveer 20.00 uur in de avond tijdens uw stedentrip in Barcelona. Afhankelijk van de tijd van het jaar rijdt de bus om de 5 tot 25 minuten, erg lange wachttijden zult u dus niet hebben tijdens uw weekend Barcelona. De prijzen voor een hop-on-hop-off bus tripje zijn niet hoog, zo heeft u voor €30,- al een dag ticket waarmee u de hele dag kunt in- en uitstappen tijdens uw stedentrip in Barcelona. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar kost een ticket voor een hele dag slechts €16,- Er zijn geen speciale kortingen voor senioren bij een hop-on-hop-off bus tour bij uw vakantie in Barcelona. Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis mee op een hop-on-hop-off bus tijdens een weekend Barcelona.