Hostel Lami

Een weekend Barcelona boeken of met een stedentrip door Barcelona is een hele goede keuze. Barcelona is een prachtige wereldstad waar genoeg te doen is voor iedereen. Er zijn prachtige bezienswaardigheden waaronder de prachtige kunstwerken van Antoni Gaudí zoals het bekende Sagrada Familia of het prachtige park genaamd Park Güell. Antoní heeft nog veel meer kunstwerken gemaakt in Barcelona en dit is tegenwoordig allemaal te bezichtigen. Als u naar Barcelona gaat dan raden wij dit zeker aan. Maar als u een weekend Barcelona heeft geboekt of u gaat met een stedentrip door Barcelona dan moet u natuurlijk wel een plek hebben om te slapen waar u al uw spullen veilig kunt achterlaten.

Hostel Lami

Boek hier uw stedentrip Barcelona!

Uw verblijf tijdens een goedkope stedentrip Barcelona

Natuurlijk kunt u kiezen voor een hotel waar u alles krijgt wat u wilt en fantastische service maar als u er maar een weekendje blijft of een stedentrip door Barcelona neemt dan raden we u aan om in een hostel te verblijven in plaats van een hotel. Dit is omdat hostels vaak een stuk goedkoper zijn dan een hotel. Hostel Lami is een uitstekend hostel waar u gerust kunt verblijven zonder enige problemen. Het is een eenvoudig hostel en heeft gezellige kamers waar u al uw spullen kwijt kunt en de kamers hebben een douche, toilet en wasbak. Ook heeft het een uitstekend ontbijtbuffet en is het personeel zeer vriendelijk die u graag willen helpen als er problemen zijn. Er zijn verschillende soorten kamers verkrijgbaar waar u een uitstekende nachtrust kunt krijgen. Alles wordt iedere dag netjes opgemaakt en schoongemaakt. Het hostel heeft een gezellig terrasje waar u zelfs ’s avonds laat nog kunt zitten.

 

Heerlijke omgeving bij Hostel Lami

Hostel Lami heeft uitstekende service en is rustig gelegen waardoor het perfect is voor de mensen die graag een beetje rust willen in de ochtend of avond tijdens hun weekend Barcelona of stedentrip door Barcelona. Als u met de auto bent is dat geen probleem omdat er onder het hostel een parkeergarage is waar u uw auto kunt parkeren. Boodschappen doen is geen probleem, er is een supermarkt gevestigd dichtbij het hostel waar u al uw eten, drinken etc. gemakkelijk kunt kopen. Omdat de buurt zo lekker rustig gelegen is buiten het centrum van Barcelona, moet u wel iets langer reizen om in het centrum te komen. Dat kan met de auto of u kunt het openbaar vervoer gebruiken. Gelukkig heeft Barcelona een speciaal kaartje gemaakt voor de toeristen. Met de Hola BCN! ticket kunt u voor een goed prijsje onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in Barcelona voor 2 tot en met 5 dagen. Als u een weekend Barcelona boekt dan raden we het u aan om dit kaartje te kopen. Ook omdat er een tramhalte op loopafstand is van het hostel maakt dit het heel gemakkelijk om in het centrum van de stad te komen. Als u een weekend Barcelona heeft geboekt of een stedentrip door Barcelona neemt dan raden we het u zeker aan om dit hostel te boeken. Het is rustig gelegen, perfect na een dag vol met activiteiten en heeft uitstekende service.

 

Eenvoudig uw hostel online boeken

Als u dus op zoek bent naar accommodatie tijdens uw stedentrip door Barcelona of uw weekend Barcelona dan raden wij Hostel Lima zeker aan. Het is rustig gelegen en het openbaar vervoer is beschikbaar op loopafstand waardoor u gemakkelijk in het centrum van Barcelona kunt komen. Daarom raden wij u dus ook aan om een Hola BCN! kaart te kopen om onbeperkt gebruik te maken van het openbaar vervoer voor minimaal 2 dagen. Het ligt er natuurlijk aan welke kaart u graag wilt hebben. Als u een weekend Barcelona heeft geboekt dan is een kaart voor 2 dagen goed genoeg. Het boeken van dit hostel is heel gemakkelijk en goedkoop omdat er veel vakantiedeals zijn om het hostel te boeken. Er zijn veel mensen die Hostel Lima aanraden en de rustige ligging zeer prettig vonden.