Hostel BCN Urban Bonavista

Barcelona is een geweldige stad om te bezoeken en om op vakantie te gaan. Er is veel te doen en er zijn veel fantastische bezienswaardigheden die het zeker waard zijn om te bezichtigen. Denk maar aan alle prachtige kunstwerken en gebouwen die de bekende architect Antoni Gaudí heeft gemaakt die nu te bezichtigen zijn in Barcelona. Ook heeft het een fantastisch strand en is er een prachtige haven. Tevens is Barcelona uitstekend om uit te gaan. Er zijn veel buurten zoals La Ramblas waar het zeer leuk is om uit te gaan. Maar als u een weekend Barcelona heeft geboekt of tijdens een stedentrip ook door Barcelona heen gaat dan moet u natuurlijk een overnachting boeken. Vooral met het grote aanbod aan overnachtingsaccommodaties in Barcelona kunnen wij ons wel voorstellen dat het moeilijk is om een keuze te maken in dit aanbod. Daarom is het aan te raden om een prettig hostel te boeken waar u de paar dagen een goede ervaring krijgt.

Urban Hostel

Boek hier uw weekend Barcelona!

Stedentrip Barcelona

Hostels zijn vaak goedkoper dan hotels en hebben een even goede ligging. Het hostel BCN Urban Bonavista is een uitstekend hostel waar u gerust kunt verblijven en genieten van Barcelona. Er zijn veel verschillende kamers beschikbaar in het hostel; ze hebben een eenvoudige stijl en zijn netjes opgemaakt en schoongemaakt. Alle kamers zijn schoon en geeft u een comfortabele slaapplaats tijdens uw weekend Barcelona. Omdat de ligging van hostel BCN Urban Bonavista zo gunstig is gaan er veel toeristen naartoe. Als u een weekend Barcelona heeft geboekt of u gaat met een stedentrip door Barcelona dan raden we het aan om dit hostel te boeken. Dit hostel heeft een hele gunstige en gezellige omgeving die veel bezienswaardigheden heeft en waar genoeg te doen is. In de buurt is bijvoorbeeld het Palau del Baró de Quadras gebouw, een prachtig gebouw met een mooie stijl ontworpen door de architect Josep Puig i Cadafalch. Naast Antoni Gaudí was hij ook een belangrijke architect voor bepaalde kunstvormen. In de buurt is ook een prachtig appartement te zien genaamd Casa Milà. Het is ontworpen door de legendarische architect Antoni Gaudí. Het gebouw werd ontworpen in 1906 en is nog steeds een uitstekend gebouw dat het zeker waard is om te bezichtigen. Verder in de omgeving zijn er genoeg winkels om uzelf te vermaken en u kunt ook nog naar de supermarkt. Ook is het een zeer gunstige locatie voor La Ramblas op loopafstand en het is niet ver van het grote station in Barcelona. Perfect hostel om te overnachten als u het Hola BCN! kaartje heeft besteld. Met deze kaart kunt u namelijk voor een bepaalde tijd onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in Barcelona. Daarom vinden wij het een echte aanrader om deze kaart te bestellen als u een weekend Barcelona of een stedentrip door Barcelona neemt. Tevens geeft de omgeving van het hostel veel mogelijkheden om uit te gaan en is het een perfect locatie om restaurants te bezoeken van diverse culturen.

Online uw hostel boeken in Barcelona

Hostel BCN Urban Bonavista is zeker een aanrader als u een weekend Barcelona heeft geboekt of met een stedentrip door Barcelona heen gaat. Het heeft een gunstige omgeving die ervoor zorgt dat u een uitstekende ervaring krijgt en aan al uw behoeften voldoen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden ontworpen door geweldige architecten. Winkelen is ook zeker geen probleem in het prachtige Barcelona. Wij raden het u zeker aan om dit hostel te boeken als u naar Barcelona gaat. Als u in Barcelona bent moet u natuurlijk wel overal kunnen komen met vervoer. Daarom is het ook raadzaam om de Hola BCN! kaart te bestellen die ervoor zorgt dat u voor minimaal 2 dagen lang onbeperkt gebruik kan maken van het openbare vervoer. Al het openbare vervoer is gemakkelijk te bereiken door de loopafstand en is aan te raden om te gebruiken als u door Barcelona wilt gaan. Het gaat allemaal wat sneller en u heeft door de Hola BCN! kaart toch onbeperkt gebruik dus kunt u het zo vaak gebruiken als u wilt.