Campings in de buurt van Barcelona

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt er ook voor kiezen om op een camping in de buurt van Barcelona te verblijven. De voorzieningen op de campings zijn uitstekend geregeld, waardoor u de gehele dag door kunt genieten van een aangename temperatuur en leuke activiteiten kunt ondernemen.

Er zijn diverse campings waar u uit kunt kiezen en die zorgen voor een onvergetelijke kampeerervaring in de buurt van Barcelona.

Camping La Sirene

la sireneCamping La Sirene ligt dichtbij de badplaats Argelès sur Mer. Dit is natuurlijk in Frankrijk, maar het ligt vlakbij Spanje en op twee uur rijden van Barcelona. Het is een camping die uitstekend geschikt is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast is de camping voorzien van alle moderne voorzieningen. Er zijn een zwembad, tennisbanen en surfplanken aanwezig. Natuurlijk kunt u ook prima een hapje eten in het restaurant op de camping. De camping organiseert zelf ook een trip naar Barcelona.

Camping Park Playa Bara

playa baraOok Camping Park Playa Bara is een prachtige camping in de buurt van Barcelona. De stad Barcelona ligt op slechts een uur afstand van de camping. Op loopafstand is er een heerlijk strand te vinden. Er is een zwembad op de camping te vinden dat zelfs nog verwarmd kan worden. Ook qua sport is er voldoende ondernemen op de camping. Zo kunt u er volleyballen, voetballen, rolschaatsen en tennissen. Een prima camping om met het gehele gezin te verblijven.

Camping Solmar

Camping Solmar ligt ook in de buurt van Barcelona, op slecht 70 kilometer afstand. Wanneer u de drukte van de stad wilt ontvluchten dan is deze camping een prima plek om te verblijven. Er zal zich geen moment voordoen dat u zich verveelt op deze camping. Het is een kleine camping en daarnaast ook nog eens gelegen aan de Costa Brava. Dat betekent genieten van zon, zee en strand!

Camping Cypsela

cypselaBent u bereid om een stukje te rijden met de auto, dan is Camping Cypsela de perfecte camping voor u. De camping ligt dichtbij de kust en is voorzien van een prachtig zwembad. Ook voor kinderen is er genoeg te ondernemen. Er is namelijk een animatieteam aanwezig. Ook kan er volop gesport worden op deze camping.

 

Wilt u graag een paar dagen in Barcelona doorbrengen, maar niet de gehele dag de drukte van de stad om u heen hebben? Dan zijn eerdergenoemde campings een prima plek om te verblijven!

Comments

Geef een reactie