Weekend Barcelona Wijzer

5 tips voor het plannen van een weekendje Barcelona

Deel artikel

Ga je binnenkort een weekendje naar Barcelona of lijkt het je leuk Barcelona te bezoeken? Met deze tips ga je het zeker naar je zin hebben en ben je goed voorbereid! Zodat je echt kunt genieten van een onbezorgd weekend!

Tip 1. Koop je tickets naar Barcelona op tijd

Door de tickets op tijd te bestellen weet je zeker dat je weekendje Barcelona door kan gaan. Doe je het op het laatste moment? Dan loop je het risico op teleurstelling of betaal je voor de reis de absolute hoofdprijs. Weet dus dat je niet moet wachten! Waarbij je de beste deals eenvoudig en snel kunt vinden door hier te klikken!

Tip 2. Plan je reis en bestemmingen vooruit

Er is altijd meer te zien dan je denkt. Daarom is het goed om alle bestemmingen vooruit te plannen. Zo kom je niet voor verleidingen te staan die niet de moeite waard zijn en heb je alles helemaal zelf in de hand. Handig om te weten voor een onbezorgde reis! 

Tip 3. Kies een goed hotel voor je weekendje

Natuurlijk wil je in een goed hotel terechtkomen. Een plek waar alles tot in de puntjes geregeld is en je onbezorgd kunt genieten en uitrusten gedurende je weekend in Barcelona. Of je nu alleen of met vrienden gaat!

Tip 4. Kies het juiste moment voor je weekend

Wil je niet onnodig veel kwijt zijn voor een weekend Barcelona en heb je geen kinderen? Dan is het goed om de verschillende momenten te vergelijken. Het kan tot vele honderden euro’s verschil maken. Let hier dus goed op als je alles gaat plannen. 

Tip 5. Weet waar je met zijn om te shoppen

Tot slot moet er natuurlijk ook geshopt worden! Daarom is het belangrijk dat je vooruit weet waar je de beste winkels kunt vinden. Om een dag onbezorgd te shoppen en genieten van de lokale gezelligheid. En natuurlijk sluit je af met een heerlijk drankje! Dat hoort er nu eenmaal bij! 

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt