Weekend Barcelona Wijzer

Campingservies is voor meer dan alleen maar kamperen!

Deel artikel

Kamperen biedt een geweldige gelegenheid om te genieten van de natuur en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Maar ook bij een all-inclusive hotel vakantie kan het handig zijn om je eigen eten mee te nemen naar de kamer of het strand. In beide situaties is campingservies onmisbaar. Dit lichtgewicht servies is gemakkelijk mee te nemen en biedt alle voordelen van thuis zonder het extra gewicht. Wil je meer te weten komen over campingservies? Blijf dan even lezen!

Waar neem je campingservies mee naar toe?

Campingservies is ideaal om mee te nemen op verschillende soorten vakanties. Het is licht van gewicht en kan gemakkelijk worden meegenomen in een tas of koffer. Naast kamperen kan je het ook meenemen naar een picknick in het park, een dagje aan het strand of tijdens een roadtrip. Bovendien kan je het servies ook gebruiken in een all-inclusive hotel, als je bijvoorbeeld zelf een ontbijtje of lunch wil maken op de kamer of bij het zwembad. Het is dus handig om een setje campingservies mee te nemen op vakantie, zodat je op elke locatie van je eigen servies kunt genieten.

Wanneer is campingservies handig in een hotel?

Hoewel een all-inclusive hotel vaak zorgt voor al het servies en bestek dat je nodig hebt, kan het toch handig zijn om je eigen campingservies mee te nemen. Bijvoorbeeld als je buiten het hotel wilt picknicken of een dagtocht maakt naar het strand of een park. Een lichtgewicht en duurzaam campingservies is dan perfect om mee te nemen. Daarnaast kan het ook handig zijn om je eigen beker of mok mee te nemen als je bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg een kop koffie wilt drinken op het balkon van je kamer. Met campingservies ben je dus flexibeler en onafhankelijker tijdens je vakantie.

Waar let je op bij het kopen van campingservies?

Bij het aanschaffen van campingservies zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Zo kun je het beste servies kiezen voor jezelf. Het is aan jou om je keuze te maken door middel van je wensen en behoeften. Hieronder staan de factoren waar je op kunt letten.

  1. Materiaal: kies voor duurzame en lichtgewicht materialen zoals melamine, bamboe of polycarbonaat.
  2. Gewicht: let op het gewicht van het servies, vooral als je het langere tijd moet dragen of meenemen tijdens het kamperen.
  3. Functionaliteit: kies voor servies dat gemakkelijk te stapelen en op te bergen is en dat geschikt is voor meerdere doeleinden, zoals borden die ook als snijplank gebruikt kunnen worden.
  4. Aantal: bepaal hoeveel servies je nodig hebt op basis van het aantal personen en de duur van de vakantie.
  5. Design: kies voor een design dat past bij je persoonlijke voorkeur en dat past bij de sfeer van het kamperen.
  6. Onderhoud: zorg ervoor dat het servies gemakkelijk schoon te maken is en geschikt is voor de vaatwasser.
  7. Prijs: houd rekening met je budget en vergelijk verschillende merken en modellen voordat je tot aanschaf overgaat.

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt