Weekend Barcelona Wijzer

Top 5 leukste hotels in Barcelona

Deel artikel

Er zijn in Barcelona prachtige hotels te vinden die je eens bezocht moet hebben. Ze bieden je meer dan alleen een prettig verblijf en tal van mogelijkheden. Waarbij de ligging van deze hotels ook een belangrijke rol spelen. De leukste hotels in Barcelona om te verblijven hebben wij voor je in een overzicht gezet. Zo ben je verzekerd dat je een leuk verblijf tegemoet kunt zien!

Je kunt in Barcelona trouwens zonder creditcard een hotel boeken. Wel zo prettig en goed om te weten! Want op deze manier betaal je gewoon op een vertrouwde manier! 

Hotel Miramar Barcelona

In dit vijf-sterren hotel is aan alles gedacht. Je bent dus echt verzekerd van een geweldig verblijf met alles dat je kunt wensen. Van een heerlijke plek om in de zon te genieten van alle rust tot het eten aan een tafel of lekker genieten van heerlijke cocktails aan de bar. Maar het leukste van dit hotel is absoluut dat je kunt genieten van het heerlijke wellness centrum dat aanwezig is.

W Hotel Barcelona

Op deze plek wil je gewoon zijn. Het is namelijk gelegen aan het strand. In welke kamer van het hotel je ook verblijft. Je kijkt altijd en overal over het prachtige strand en de golven van de zee. Heerlijk opstaan en uitrusten dus. Terwijl je aan het genieten bent van het verbluffende uitzicht kun je in het hotel lekker genieten van een heerlijke cocktail.

Hotel Praktik Vinoteca

Als je echt op zoek bent naar een betaalbaar designhotel is dit absoluut de beste oplossing. Het is de plek om te zijn tijdens een stedentrip en ligt centraal. Je kunt tijdens je verblijf ook nog eens genieten van een heerlijke proeverij of een van de vele andere activiteiten die in de buurt van dit hotel te boeken zijn.

Hotel Casa Bonay

Het Hotel Casa Bonay is echt de plek om te verblijven! Je kunt hier genieten van een mooie omgeving en heerlijke drankjes. In de kamers kun je heerlijk overnachten en genieten van de luxe waarmee deze ingericht zijn. Van de aanwezigheid van een smart TV tot luxe ingerichte kamers. 

Andante

Een hotel dat je zeker bezocht moet hebben. Je kunt er werkelijk alle kanten op of genieten van de luxe die in dit hotel aanwezig is. Wil je echt even bijkomen? Dan kun je genieten in het bad op het dak. Vanwaar je over de verbluffende omgeving heen kunt kijken en echt even kan genieten van de rust.

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt