Vliegen of met de bus naar Benidorm?

Vliegen of met de bus naar Benidorm?

Vliegen of met de bus naar Benidorm?

Benidorm is al vele jaren een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse bevolking. Waar de badplaats vroeger vooral bezocht werd door jongeren vanwege de discotheken en andere faciliteiten, zijn het nu voornamelijk gezinnen en ouderen die een bezoek aan Benidorm brengen. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden voor leuke busreizen naar Benidorm of een vliegvakantie Benidorm.

Vliegvakantie naar Benidorm

Een vliegvakantie naar Benidorm is de snelste manier om de Spaanse badplaats te bereiken. Zo ben je vanaf Schiphol al in zo’n twee en half uur in Alicante en duurt het vanaf hier zo’n half uur om naar Benidorm te reizen. Zo kun je met een reistijd van drie uur genieten van het heerlijke strand in Spanje. Het is bij het uitzoeken van de vliegtickets een aanrader om verschillende vertrekdata te bekijken, zo kun je op de goedkoopste dag vliegen. Wil je echt de goedkoopste prijs? Vergelijk dan ook de prijzen van verschillende vertreklocaties, zo is een vliegreis vanaf Brussel vaak goedkoper dan vanaf Amsterdam.

Een busreis naar Benidorm
Reisorganisaties beschikken tegenwoordig over luxe touringcars om mee naar Spanje te gaan. De bussen zijn voorzien van voldoende beenruimte, luxe stoelen en talloze services in de bus. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat veel Nederlanders tegenwoordig kiezen voor leuze busreizen naar Spanje. De duur van een busreis naar Benidorm is zo’n 22 uur inclusief tussenstops voor de buschauffeur. Het leuke aan een busreis is bovendien de gezelligheid in de bus, je leert veel nieuwe mensen kennen waardoor de tijd snel gaat! Ook is een busreis goedkoper dan een vliegreis naar Benidorm.

Comments

Geef een reactie