4 bespaartips voor jouw mobiele telefoon in Barcelona!

4 bespaartips voor jouw mobiele telefoon in Barcelona!

4 bespaartips voor jouw mobiele telefoon in Barcelona!

Bij Barcelona denk je al gauw al een moderne kustplaats. Dat is natuurlijk helemaal waar, want de Catalaanse hoofdstad is namelijk gelegen aan de Middellandse Zee. Jaarlijks trekken miljoenen mensen naar Barcelona om de prachtige bezienswaardigheden te bezichtigen en te genieten van het aangename klimaat. Denk jij er ook over na dit jaar naar Barcelona te trekken? Bekijk in dit artikel dan de 4 bespaartips voor je mobiele telefoon wanneer in de Spaanse kustplaats bent.

  1. Maak gebruik van Wi-Fi

Wanneer je op vakantie bent in Barcelona wil je natuurlijk weleens gebruik van jouw mobiele telefoon om bijvoorbeeld even naar familie of vrienden te bellen. Daarnaast wil je misschien ook wel het internet op om informatie te zoeken over de Spaanse stad. Indien je op internet wilt is het verstandig om dat op een plaats te doen waar gratis Wi-Fi is. Mobiel internet kost namelijk ontzettend veel geld en dat kun je besparen wanneer je gebruik maakt van Wi-Fi.

  1. Zet internet uit

Natuurlijk is het logisch dat je een mobiele telefoon mee wilt nemen om bereikbaar te blijven of om foto’s te maken. Wat je wel moet doen is het internet uitzetten indien je niet op een plaats bent waar je gratis Wi-Fi hebt. Applicaties maken continu verbinding met internet en wanneer je deze per ongeluk aan hebt staan kunnen de kosten aardig oplopen.

  1. Vraag of anderen jou willen bellen

Niet alleen kost mobiel internet een hoop geld in Spanje, ook kunnen de belkosten aardig oplopen. Je betaalt namelijk veel meer als jij naar huis belt in plaats van andersom. Tegenwoordig kun je namelijk heel goedkoop bellen naar Spanje vanuit Nederland. Vraag daarom of anderen jou bellen. Op die manier bespaar je een hoop kosten.

  1. Verstuur een SMS

Sommigen hebben misschien al in geen eeuwigheid meer een SMS verstuurd, maar toch wordt dat zeer streng aangeraden indien je in het buitenland zit. Natuurlijk kun je op plekken waar Wi-Fi is wel gebruik maken van applicaties, maar wanneer je dat niet bent is een SMS veel voordeliger. Het kost je misschien een paar centen om er één te versturen. SMS ontvangen is overigens gratis en daar hoef je niets voor te betalen.

Comments

Geef een reactie