Weekend Barcelona Wijzer

Welke schoenen neem je mee op reis?

Deel artikel

Wat je aan type schoen meeneemt op vakantie, hangt zeker samen met wat voor vakantie het is, wat je op vakantie gaat en wil doen en wat je daarvoor nodig hebt. Ga je bijvoorbeeld op vakantie om te relaxen en bij te komen op het strand? Dan zijn slippers een must. Of ontspan je meer door in beweging te zijn? Dan zijn slippers of sandalen vaak niet de beste keus om mee te nemen.

Bestemming van de reis

Ben je meer van het luieren op het strand, dan heb je zoals eerder gezegd niet heel veel nodig. Dan zijn een paar slippers, goede (en leuke) sneakers en wat sandaaltjes voldoende. Deze nemen ook niet zo veel plaats in je koffer in beslag. Echter, heb je de juiste kleding eenmaal uitgezocht, dan moet je van die slippers, sneakers en sandaaltjes ook nog de juiste kleur meenemen. Het moet natuurlijk wel passen bij je outfit(s)! Slippers voor het strand, sneakers voor die ene excursie die je gaat doen en sandaaltjes voor als je in je hippe outfit lekker uiteten gaat of een avondje gaat stappen. 

Wandel en doe vakantie

Ben je meer het actieve, ondernemende type die juist niet graag op het strand ligt?

De kans is groot dat je veel gaat lopen, bezichtigen en wellicht zelfs wat meer uitdagende wandeltochten e.d. gaat lopen. Denk dan aan goede, wat stevigere schoenen. Daarin moet je dus voor jezelf bepalen of je zo nu en dan dingen gaat bezichtigen waarbij je wel wat aan het lopen bent, maar ook een terrasje pakt tussendoor of dat je echt dagen op sjouw bent om kastelen, paleizen, stadjes e.d. aan te doen.

Stappen en sjiek uiteten

Ga je op vakantie ook wel graag sjiek uiteten en vind je het heerlijk over de boulevard te flaneren? Dan zijn hakken of stoere laarzen wellicht toch wel het mooist onder die leuke jurkjes die in je koffer liggen! Tamaris laarzen bieden een enorme collectie aan chelsea boots, veterboots of enkellaarzen die enorm leuk staan onder een jurkje op vakantie. Bedenk dus altijd eerst goed wat je op vakantie wil gaan doen en bepaal daarna welke schoenen je daarvoor het beste mee kunt nemen. Goede reis!

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt