Weekend Barcelona Wijzer

Vakantiefoto’s afdrukken: zo pronk je met de mooiste kiekjes

Deel artikel

Na een heerlijke reis vol nieuwe indrukken en ervaringen ben je weer thuis. Je hebt nog een weekje om bij te komen voordat het werkende leven weer echt begint. Maar wat zou je graag zo lang mogelijk willen nagenieten van deze ‘once of a lifetime experience’. Hoe kun je ervoor zorgen dat je de herinneringen en ervaringen zolang mogelijk kunt onthouden? Je kunt je vakantiefoto’s afdrukken om er zolang mogelijk van te kunnen genieten. Maar hoe pronk je het beste met al je mooie kiekjes?

Maak een fotomuur

Ben je een reislustig type en word je van niets vrolijker dan het maken van een mooie reis? Kies dan voor het maken van een fotomuur. Je kunt je fotomuur opbouwen met polaroids, afgedrukte foto’s of mini posters en ansichtkaarten. Je kan hier ook een collage van maken door er kaders omheen te plaatsen of om zo nu en dan de foto’s te wisselen. Hoe tof is dit om een hele muur vol foto’s te hebben van jouw dierbare reiservaringen?

Druk je foto’s af op magneten

Wil je elke dag herinnerd worden aan een mooie reis als je een pak melk of kuipje boter uit de koelkast pakt? Laat je foto’s dan afdrukken op magneten en plak deze op je koelkast. Zo kun je de foto’s continu bekijken, herinneringen terughalen en automatisch enorm lang blijven nagenieten van jouw mooie reismomenten.

Maak een fotoboek

Dit is toch wel het meest geliefde middel om de reizen nog heel lang te kunnen herinneren. Door het maken van een mooi fotoboek kun je de mooiste foto’s, tekstjes of herinneringen in het boek plaatsen en dit delen met je familie of vrienden. Als je hier later op terug kijkt, zul je zien dat je je nog vele momenten levendig voor de geest kan halen doordat je de mooiste en meest indrukwekkende foto’s hebt geselecteerd in een boek. Via een aanbieder zoals Fotoboeken.nl kun je de mooiste foto’s afdrukken en heb je talloze mogelijkheden om een supertof fotoboek zelf samen te stellen. 

Druk je foto’s af op hout

Wil je eens wat anders dan een fotomuur, een standaard fotoboek of het laten afdrukken van een mooie reisfoto op canvasdoek? Kies dan voor het afdrukken van reisfoto’s op hout! Dit geeft een enorm leuke uitstraling aan je interieur, tuinkamer of tuin en laat je met een glimlach terugkijken naar dit mooie moment tijdens je reis. Er zijn diverse houtsoorten die hiervoor geschikt zijn zoals vurenhout, multiplex of steigerhout.

Verzamel de leukste polaroids van je reizen

Vroeger werd er niet anders gedaan, maar ook tegenwoordig is het maken van ‘oldskool polaroids’ weer helemaal van deze tijd en een ontzettend gewilde manier om momenten uit je leven op een speciale manier te herinneren en vast te leggen. Door deze foto’s af te drukken via een polaroid camera en hier een fotocollage of verzameling van te maken, heb je een toffe manier gevonden om je foto’s bij elkaar te houden en na te kunnen genieten van jouw mooie reis.

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt