Weekend Barcelona Wijzer

4 Originele overnachtingen in Barcelona

Deel artikel

Dat Barcelona een echte wereldstad is, valt niet te ontkennen. Jaarlijks komen duizenden toeristen naar Spanje om te genieten van de Catalaanse hoofdstad. Al deze toeristen moeten natuurlijk een slaapplek hebben. In deze blog gaan we leuke en originele slaapplekken bespreken in Barcelona.

Hotel W Barcelona

Hotel W Barcelona is een opvallend gebouw in de vorm van een zeil bij het strand van Barcelona. Door de ligging van het hotel heeft men geweldig uitzicht over de stad Barcelona en aan de andere ligt de zee. Daarnaast beschikt het hotel over een spa, zwembaden, terrassen, luxueuze kamers en direct toegang tot het strand. Het is dan ook niets voor niets dat Hotel W beschikt over 5 sterren.

(Kunst) Hotel Claris G.L.

Evenals Hotel W beschikt dit hotel over 5 sterren. Echter, liggen de prijzen voor een kamer bij Claris lager dan bij Hotel W. Men vraagt zich zeker af, vanwaar het woordje (kunst) in de titel? Dat komt, omdat door het hotel meer dan 400 kunst objecten staan en zelfs op de tweede verdieping is er een klein privé museum. Daarnaast is het hotel genesteld in een omgebouwd 19e-eeuws paleis. Waardoor de combinatie met oude kunst en modern kunst erg naar boven komt. Alle kamers zijn ook nog eens ingericht met handgemaakt meubilair! Overigens beschikt het over een uniek zwembad met panoramisch uitzicht over de stad!

The mirror Barcelona

De titel verklapt het eigenlijk al, dit design hotel is voorzien van enorme hoeveelheid spiegels! Daarnaast is er in het hotel veel licht en het interieur is modern en wit. Door deze omstandigheden lijkt het hotel heel ruim. Daarnaast zijn de kamer voorzien van luxueuze snufjes. De ligging van het hotel is vlakbij het Gotische wijk. Daarom heen liggen tal van authentieke Spaanse restaurantjes.

Met een nette 4 sterren is dit hotel een leuke optie voor een verblijf in Barcelona. De gemiddelde prijs voor één overnachting ligt op 90 euro.

Neri Hotel

Qua prijs is het te vergelijk met het Hotel W Barcelona. Ook beschikt het Neri Hotel over 5 sterren. Dit authentieke hotel is gevestigd in een middeleeuws paleis. Echter, is het hotel gedeeltelijk verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hiermee is wel een perfecte mix gecreëerd tussen oud en nieuw! Het hotel beschikt over 22 exclusieve kamers, die allemaal apart zijn ingericht door interieur designer Cristina Gabàs

De locatie is perfect. Het ligt naast de kathedraal van de stad en slechts op een klein afstand van La Rambla. Vanuit de kamers heeft men uitzicht op het hart van sfeervolle wijk!

Weekendbarcelonawijzer

Wij van Weekendbarcelonawijzer begrijpen heel goed dat Barcelona een aantrekkelijke stad is! Op onze website vergelijken wij verschillende vliegtuigmaatschappijen, die de gewenste ticket voor een reis naar Barcelona aanbieden.

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt