Weekend Barcelona Wijzer

Cruisevakantie Barcelona

Deel artikel

Het is natuurlijk van zelf spreken om een vliegtuig te pakken naar Barcelona. Sommigen kiezen er ook voor om met de auto naar Barcelona toe te rijden! Een leuk alternatief is om met een cruiseschip naar Barcelona toe te gaan of vanaf Barcelona een cruisevakantie pakken door andere delen van Europa!

Routes

De cruisehaven van Barcelona is één van de grotere van Europa. De haven beschikt over maar liefst 7 cruiseterminals, op zo’n 10 minuten van La Rambla! De meeste cruises die vanuit Barcelona georganiseerd worden varen een route langs Europese steden! Het is onbegonnen werk als ik alle routers hier 1 voor 1 uitleg. Het enige advies dat we kunnen geven is! Verdiep goed in de verschillende cruises die aangeboden worden en maak hieruit de beste keuze die bij jou past!

Voordelen van Cruisen

Cruise vakantie hebben verschillende voordelen. Deze voor de hand liggende voordelen willen we graag bespreken.

  • In tegen stelling tot normale vakanties waarbij meestal maar één plek wordt bezocht, wordt er bij een cruise vakantie vaak meerdere bestemmingen bezocht! Eigenlijk zijn hier 2 voordelen in 1, want al deze bestemmingen worden bezocht, zonder dat jij iedere keer je koffer opnieuw in en uit moet pakken!
  • Er heerst een soort taboe over de prijzen van cruisevakanties. Vaak denkt men dat een cruisevakantie een godsvermogen kost, maar het is eigenlijk andersom! De cruisevakantie niche is een concurrerende markt, daardoor zijn de prijzen voor een goede cruisevakantie vrij laag!
  • Cruiseschepen zijn van alle gemakken voorzien en daardoor is een cruisevakantie voor iedereen bedoeld!

 

Weekendbarcelonawijzer

Veel mensen denken bij een vakantie niet zo 1,2,3 aan een cruisevakantie, maar dit is wel het overwegen waard! De bovengenoemde voordelen zijn slechts een topje van de ijsberg!

Tegenwoordig kost een vlucht naar Barcelona ook de kop niet meer en is het vanaf Nederland circa twee en een half uur vliegen! Op onze website bevinden zich verschillende aanbieders voor een vlucht naar Barcelona. Vanaf de luchthaven van Barcelona naar een cruiseterminal is een fluitje van een cent!

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt