Weekend Barcelona Wijzer

De leukste plekken om te shoppen in Barcelona

Deel artikel

Barcelona is een echte wereldstad. Er is voor iedereen wat te doen, zo ook voor de shopfanaten onder ons. In Barcelona zijn er genoeg gebieden, waar men geweldig kan shoppen. Deze gebieden gaan we in deze blog bespreken.

Passeig de Gràcia

We trappen meteen af met de crème de la crème van de winkelstraten in Barcelona. de Passeig de Gràcia wordt de duurste winkelstraat van Barcelona genoemd. Dit komt omdat, er tal van chique winkels zijn gevestigd. In deze winkelstraat bevinden zich o.a. winkels van Chanel, Louis Vuitton, Rolex en Rabat.

Naast de exclusieve winkels, bevinden zich er ook andere bekende merken. Tommy Hilfiger, Levi’s Adidas en Lacoste zijn winkel die zich ook in deze luxueuze winkelstraat bevinden! Nee, we zijn nog niet klaar, want H&M, Bershka en Zara zijn winkels die hier ook te vinden zijn.

Portal de l’Àngel

Portal de l’Àngel is een bijzonder populaire winkelstraat. Een klein feitje tussendoor, als men kijkt naar de huurprijs per vierkante meter dan is dit zelfs de tweede duurste straat van Barcelona. In de blog bespreken we niet de huurprijs, maar het winkelaanbod van de winkelstraten. In Portal de l’Àngel is het winkelaanbod enorm. Winkels van onder meer ZARA, Pull&Bear, H&M, Berhska en Nike zitten er gevestigd! Het gebouw van H&M verdient eigenlijk al een bezoek door het architectonische gebouw waar het in gevestigd is!

Carrer de Pelai

Deze straat staat met name bekend om het goede aanbod van schoenenwinkels. Door de schoenenwinkels heen bevinden zich ook tal van andere kledingwinkels.

Las Ramblas

Qua winkelaanbod zijn er niet veel spectaculaire winkels te vinden op de drukke en beroemde wandelpromenade van Barcelona. In tegen stelling tot de andere winkelstraten bevinden zich hier tal van kraampjes, straatartiesten en bloemenkiosken.

Rambla de Catalunya

Door velen wordt deze winkelstraat gezien als de mooiste van Barcelona. Naast aanbod van vele restaurants en terrassen. Zitten hier ook winkels van Zara, Mango en Swarovski. Ook aan beautywinkels geen gebrek, want M.A.C. en Rituals zitten er ook.

Weekendbarcelonawijzer

Voor een heerlijke shop vakantie in Barcelona, is natuurlijk een vliegreis voor nodig! Bekijk onze pagina om een goede ticket te scoren voor een geweldige vakantie!

 

Gerelateerd nieuws

Campings in de buurt van Barcelona

Wanneer u een aantal dagen in Barcelona wilt doorbrengen, dan hoeft u niet direct een hotel of appartement in de stad te boeken. U kunt